trezor "popelka"
1. 1. 2023 Od admin

Repasované trezory

REPASOVANÉ TREZORY STAROŽITNÉ I ZÁNOVNÍ VE VYŠŠÍ BEZPEČNOSTNÍ TŘÍDĚ

V nabídce máme prvorepublikové trezory „popelky“ (jejich stěny byly vyplněny popelem a odtud pochází i jejich název) všech tehdejších renomovaných výrobců, prvorepublikové trezory vyšších bezpečnostních tříd (až po bezpečnostní třídu 3 a 4), ale také současné, zánovní trezory, převážně značky Wertheim (až po 3. bezpečnostní třídu). Po dohodě se zákazníkem montujeme trezorové zámky podle jeho přání a požadavku a na tyto trezory jsme samozřejmě schopni vystavit znalecký posudek, který zhodnotí mechanickou odolnost trezoru i kvalitu trezorových zámků.

Z jedinečné krásy a špičkového řemeslného zpracování starých prvorepublikových trezorů se můžeme těšit i v současné době. Hovoříme o tzv. popelkách, které dříve patřily k image bohatých lidí (bankéřů, továrníků, právníků…) a které byly kvalitním fládrem sladěny k jejich tehdejšímu nábytku (většinou v tmavém provedení). Dnes je na nich většinou původní fládr poškozený a tak ve spolupráci se špičkovým malířem dáváme „popelkám“ nový vzhled. A „popelky“ se vrací na výsluní zpět do kanceláří a reprezentačních prostor.

WERTHEIM trezor

zkouška ohnivzdornosti

Z jedinečné krásy a špičkového řemeslného zpracování starých, prvorepublikových trezorů se můžeme těšit i v současné době.

Na naší prodejně v Havlíčkově ulici máme řadu zánovních, repasovaných trezorů vystavených a jsou pochopitelně ihned k odběru. Jakub Hrdina Vás rád seznámí s parametry těchto špičkových trezorů Wertheim, které jsou díky repasi za velmi příjemnou cenu, aniž by bylo nutné slevit z požadavků na kvalitu aúroveň zabezpečení.

TYTO TREZORY JE MOŽNÉ POUŽÍT K UKLÁDÁNÍ ZBRANÍ

Prvorepublikové trezory je možné použít pro ukládaní zbraní v souladu se Zákonem č. 119/2002 Sb., ve velké většině případů mají mnohem vyšší mechanickou odolnost než zákonem požadované sejfy s 15 RU a také zbraně i lépe zabezpečí.

TREZORSERVIS s.r.o. JE DRŽITELEM KONCESOVANÉ ŽIVNOSTI SKUPINY Č. 314  –  „TECHNICKÉ SLUŽBY K OCHRANĚ MAJETKU A OSOB“.